Ontmoet mijn Sisterhood

De grootste inspiratiebron voor mij zijn de prachtige vrouwen die ik in mijn leven heb. Ze vormen mijn sisterhood en spelen elk op hun eigen manier een belangrijke rol in mijn leven. Ieder van deze vrouwen bezit namelijk eigenschappen die ik bewonder en enorm waardeer. Ze inspireren mij en maken mij mede tot wie ik ben. Daarom wilde ik deze vrouwen en hun prachtige eigenschappen verwerken in mijn collectie. Voor elk van deze vrouwen is daarom een sieraad ontworpen dat bij hen past en geïnspireerd is op hun karaktereigenschappen. Ik zal nog veel meer Sisterhood items lanceren, maar je kan hier alvast bekijken welke items er al gelanceerd zijn, zoals de Vivian, Loua en Inge collectie!


Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post