Retourneren

Retourneren

Tevredenheid over jouw 24Kae sieraad is belangrijk voor ons. Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem, 24Kae hanteert een retour termijn van 14 dagen na ontvangst van de order.

Binnen dit termijn kun je het artikel gratis retourneren. Je moet het product in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retourneren. Het artikel mag niet gedragen zijn.

Als je nog verdere vragen hebt over het retour proces kun je contact opnemen via info@24-kae.com of bellen naar 0639027101.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Wil je een artikel retourneren? Je kunt jouw retour online aanmelden via deze retournering registratie link waarna je de zending gratis kan afgeven bij een PostNL-servicepunt.

Met onderstaande simpele stappen kun je jouw retour aanmelden:
1. Registreer je retour aan de hand van je tracking code en postcode.
2. Geef een reden van retour op.
3. Kies een PostNL servicepunt.
4. Bevestig de retour.
5. Print het label en bevestig deze op de doos.
6. Zorg ervoor dat je de originele pakbon aan je retournering toevoegt. Het is belangrijk dat we deze in jouw pakket kunnen terugvinden zodat we jouw retourzending juist kunnen verwerken. 
7. Geef het pakket af bij jouw geselecteerde PostNL-servicepunt. Bewaar het verzendbewijs goed tot de terugbetaling is uitgevoerd.

Waar kan ik mijn retourzending afgeven?

Voor retouren vanuit Nederland: je kunt het pakket met het artikel dat je wilt retourneren gratis bij een PostNL-servicepunt afgeven. Wanneer je het pakket retourneert ontvang je een verzendbevestiging met een Track & Trace-code die je kunt gebruiken om het pakket te volgen. Bewaar deze code totdat je een bericht van ons hebt ontvangen waarin staat dat de ontvangst van jouw retourzending is bevestigd.

Je kan ook via een andere vervoerder retourneren, maar dan zijn de kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening. 

Voor retouren buiten Nederland: je kunt jouw pakket meenemen naar een postkantoor dat internationale zendingen verstuurd. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retouren buiten Nederland niet worden gedekt door 24Kae.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?
Op het moment dat wij jouw retourzending hebben verwerkt, krijg je van ons een bevestiging. Wij betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na het verwerken van jouw retour. Wij mogen echter wel wachten met de terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat jij aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. 

Het aankoopbedrag wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan (voor zover technische mogelijk).

Binnen welk termijn kan ik een artikel retourneren?
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat dit herroepingstermijn is verstreken.

We vragen je de goederen zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht?
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden (indien redelijkerwijs mogelijk). Zorg ervoor dat je het complete product, met alle accessoires en toebehoren retourneert. Als er iets ontbreekt kunnen wij eventuele kosten bij je in rekening brengen. Je kan het Europees modelformulier voor herroeping hier vinden, onderaan onze 'Algemene voorwaarden' pagina.