Verzenden

Verzenden

Land

Verzendkosten

Nederland

€3,95 (boven €50 gratis verzending)

Luxemburg

€4,95 (boven €150 gratis verzending)

België

€4,95 (boven €150 gratis verzending)

Duitsland

€4,95 (boven €200 gratis verzending)

Frankrijk

€8,95 (boven €200 gratis verzending)

Spanje

€8,95 (boven €200 gratis verzending)

Portugal

€8,95 (boven €200 gratis verzending)

Italië

€8,95 (boven €200 gratis verzending)


Bezorging Nederland
Uw bestelling wordt vanaf 50 euro gratis bezorgd in Nederland door PostNL. Onder de 50 euro betaalt u €3,95 verzendkosten. Plaatst u een bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan wordt uw bestelling binnen twee werkdagen geleverd via PostNL.

Bezorging België
Uw bestelling wordt vanaf 150 euro gratis bezorgd in België. Onder de 150 euro betaalt u €4,95 verzendkosten.
Levering naar België neemt drie werkdagen in beslag.

Algemene bezorg informatie
Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mailbevestiging met hierin de Track & Trace code. Als u de status van de verzending van uw pakket wilt volgen, is dit mogelijk via Track & Trace van PostNL.

Krijgt u de melding “Er zijn geen meldingen aangetroffen voor deze combinatie”, dan kan het zijn dat PostNL de Track & Trace nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van de verzending van uw pakket in dat geval de volgende werkdag opvragen.

Heeft u uw bestelling twee werkdagen na verzendbericht nog niet ontvangen en ziet u nog steeds deze melding? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag verder.

Niet thuis bij eerste bezorgpoging?
Dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuis code’ achter. Met deze code kunt u zelf een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als u niets doet, komt PostNL in de meeste gevallen op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs. Het kan ook zo zijn dat het pakket bij de tweede bezorgpoging direct naar een PostNL-locatie wordt gebracht.

Niet thuis bij tweede bezorgpoging?
Ook dan laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat waar u uw pakket kunt ophalen. Deze informatie vindt u ook op Track & Trace en in de PostNL-app.

Pakket afgeleverd bij een PostNL-locatie?
Uw pakket wordt twee weken bewaard op de PostNL-locatie. Daarna wordt het pakket retour gestuurd aan de afzender.