Betalen

Betalen

Wat zijn de beschikbare betaalmethoden?
De verschillende manieren om de betaling van je bestelling te voltooien zijn via iDeal, Bancontact, Creditcard (VISA, MasterCard of American Express) of Paypal.

IDEAL
De volgende banken zijn hierbij bijvoorbeeld aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. iDEAL is veilig, snel en makkelijk!

Bancontact
Je kunt als Belgische consument betalen met Bancontact. Dit is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Dit zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en RecordBank. Met Bancontact kun je direct uw bestelling betalen in een vertrouwde betaalomgeving. Na het afronden van de betaling wordt je automatisch teruggestuurd naar onze homepagina.

Creditcard
Je kunt betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar uw CVC code. Deze 3-cijferige code vindt je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers. Deze code is een extra veiligheidscontrole.

PayPal
Als je ervoor kiest om via PayPal te betalen, wordt je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Je kunt je hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande PayPal gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Van ons ontvang je na de betaling een orderbevestiging.

Klarna
Met 'Betaal later' betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. De betaling verloopt via Klarna.