Garantie

24Kae sieraden hebben een garantie van 6 maanden op schade en/of defecten veroorzaakt door normale slijtage. Vanaf de aankoopdatum heeft u op de sieraden een garantie van 24 maanden, tegen fabricagefouten, ongeacht het land van aankoop. 

Onze sieraden worden gemaakt van 925 sterling zilver, en de goudkleurige items hebben een plating van 18 karaats goud. Het betekent dus dat er een laag goud over het zilver heen zit. 

24Kae kan helaas niet garanderen dat de 18 karaats gouden plating van onze sieraden voor altijd meegaat. Vergulde sieraden zijn van nature kwetsbaarder en kunnen na verloop van tijd kleur verliezen. De snelheid waarmee deze kleur vervaagt, hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik van chemische producten op de huid, hoeveel de drager zweet of zelfs de pH-waarde van de huid van de persoon. 

Wij adviseren om je sieraden altijd af te doen als je bijvoorbeeld gaat sporten, douchen, zwemmen, schoonmaken etc. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw sieraden zo lang mogelijk mee gaan. 

Uw 24Kae sieraden worden gratis gerepareerd of vervangen, mits het defect binnen de garantievoorwaarden valt. Indien de sieraden door derden worden gerepareerd, kunnen de sieraden niet geretourneerd worden. Deze garantie doet geen afbreuk aan de rechten en aanspraken van de consument waarin de toepasselijke nationale wetgeving voorziet.

Ik heb een vraag over garantie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.