Mijn grootste inspiratiebron zijn vrouwen. Vooral de vrouwen die ik om me heen heb verzameld. Ze geven kleur aan mijn leven en zorgen ervoor dat ik elke dag een beter mens wil zijn. Ze inspireren mij met hun levenservaring, hun eigen persoonlijke stijl en unieke karakters. Om ze te bedanken voor hun liefde en vriendschap ga ik met ieder van hen aan de tekentafel zitten en een prachtig sieraad ontwerpen. Ik hoop je te inspireren om je vriendschap en de liefde te vieren.

Stephanie ring

Lief en attent

Ik wil mijn lieve vriendin Stephanie, ook wel bekend als Stephsa, in het zonnetje zetten! We zijn zo close in ons dagelijks leven en maken mooie reizen samen. We hebben vele onvergetelijke herinneringen gemaakt die ik voor altijd zal koesteren! Steph is ontzettend lief, zorgzaam en attent. Deze vrolijke en shiny ring vertegenwoordigt echt onze vriendschap!💍

Linda Dunja - vriendinnen

Herinneringen

Twee van mijn allerbeste vriendinnen zijn Linda en Dunja. Wij zijn al ruim 16 jaar vrienden! Om een ​​leven lang herinneringen en de meest bijzondere vriendschap te vieren, hebben we samen deze ring ontworpen. Ik ben zo dankbaar en trots op onze vriendschap. De ring heeft lichtroze stenen in verschillende vormen. Het is gemaakt van 925 sterling zilver en verguld met 18K goud.

Esperia - Vriendin

Zorgzaam

Esperia en ik zijn al meer dan 15 jaar vrienden. Het is een van die vriendschappen waarbij je elkaar niet elke dag ziet vanwege je drukke leven, maar je weet dat je er altijd voor elkaar zult zijn. Het is iets dat ik voor altijd zal koesteren! Esperia is heel zorgzaam, lief en super slim. Samen ontwierpen we een prachtige ring en bijpassende ketting als symbool van onze lange vriendschap.

Loua - dochter

Schattig

Loua is natuurlijk het belangrijkste meisje in mijn leven. Haar elke dag zien groeien is het mooiste wat er is. De Loua armband is verfijnd maar ook een tikkeltje speels door de schakel.

Inge- moeder

Liefdevol

Inge is mijn lieve moeder. Ze is heel lief en zorgzaam, maar ook heel stoer. De ring die ik samen met haar heb ontworpen, heeft al deze karakterwaarden. Nu ik zelf moeder ben, is onze band alleen maar sterker geworden. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat zij altijd in mij heeft gehad. Zonder haar zou ik niet de vrouw zijn die ik nu ben.