Mijn grootste inspiratiebron zijn vrouwen. De vrouw die ik op straat tegenkom, de vrouwen bij de bakkerij die altijd glimlachen, de vrouwen die ik ontmoet en vooral de vrouwen die ik om me heen heb verzameld. Ze geven kleur aan mijn leven en zorgen ervoor dat ik elke dag een beter mens wil zijn. Ze inspireren mij met hun levenservaring, hun eigen persoonlijke stijl en unieke karakters. Om ze te bedanken voor hun liefde en vriendschap ga ik met ieder van hen aan de tekentafel zitten en een prachtig sieraad ontwerpen. Je kunt al een speciaal ontwerp vinden voor mijn moeder, dochter en drie goede vrienden. Ik hoop je te inspireren om je vriendschap, de liefde, te vieren. Vier vrouwen.

Stephanie ring

Lief en attent

Yayy, het is eindelijk tijd voor een nieuw sisterhood item! Ik wil mijn lieve vriendin Stephanie, ook bekend als Stephsa, eren! We zijn zo dichtbij in ons dagelijks leven en we reizen ook veel samen. We hebben vele onvergetelijke reizen en herinneringen gemaakt die ik voor altijd zal koesteren! Steph is ontzettend lief, zorgzaam en attent. Ze is er gewoon altijd en daarom ben ik zo dankbaar! Deze vrolijke en glanzende ring vertegenwoordigt echt onze vriendschap!💍

Linda & dunja - vrienden

Herinneringen

Maak kennis met Linda & Dunja, twee van mijn beste vrienden. Wij zijn al ruim 16 jaar vrienden! Om een ​​leven lang herinneringen en de meest bijzondere vriendschap te vieren, hebben we samen deze ring ontworpen. Ik ben zo dankbaar en trots op onze vriendschap. De ring heeft lichtroze stenen in verschillende vormen. Het is gemaakt van 925 sterling zilver en verguld met 18K goud.

Esperia - Vriend

Zorgzaam

Esperia en ik zijn al meer dan 15 jaar vrienden. Het is een van die vriendschappen waarbij je elkaar niet elke dag ziet vanwege je drukke leven, maar je weet dat je er altijd voor elkaar zult zijn. Het is iets dat ik voor altijd zal koesteren! Esperia is heel zorgzaam, lief en super slim. We hebben samen een prachtige ring en bijpassende ketting ontworpen als symbool voor onze lange vriendschap🤍

Loua - dochter

Schattig

Loua is het belangrijkste meisje in mijn leven. Haar elke dag zien groeien is het mooiste wat er is. Ze is heel lief maar soms ook een beetje onhandig. Dit wilde ik combineren tot een prachtig sieraad. De Loua armband is verfijnd maar ook een tikkeltje speels door de schakel. De perfecte omschrijving voor onze moeder-dochterband.

Inge- moeder

Liefdevol

Inge is mijn lieve moeder. Ze is heel lief en zorgzaam, maar kan tegelijkertijd ook stoer zijn. De ring die ik samen met haar heb ontworpen, heeft al deze karakterwaarden. Nu ik zelf moeder ben, is onze band alleen maar sterker geworden. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat zij altijd in mij heeft gehad. Zonder haar zou ik niet de vrouw zijn die ik nu ben.