Hoe te combineren

Christmas special

Onze kerstspecial! Met deze kerstring maak je zeker een statement tijdens de feestdagen! Combineer de ring met onze subtielere ringen voor een complete look. De ring is gemaakt van 925 sterling zilver en verguld met 18K goud. Elk 24Kae sieraad is met liefde en oog voor detail ontworpen door Kae Sutherland. Elke 24Kae-ring heeft het authentieke kenmerk van een 24Kae-gravure.

Megan - zus

Sisterhood

Samen met mijn lieve zus Megan een nieuw zusterschapsitem gelanceerd. Toen ik jonger was, was het mijn grootste droom om een ​​zusje te krijgen. We zijn altijd heel dichtbij geweest, ook al zijn we heel verschillend. Megan is introvert, kalm, zeer zorgzaam en beschermend. Ik hou heel veel van haar en ze is ook de beste tante voor mijn dochter Loua. Deze oorbellen hebben we samen ontworpen en ik ben zo trots op haar!

Nieuwe statement-ring

Zojuist gelanceerd, onze nieuwste statement ring! De ring bevat prachtige blauwe stenen, zoetwaterparels en is afgewerkt met vintage-look details. Je kunt deze ring heel goed combineren met andere ringen uit onze collectie, maar ook op zichzelf staat hij prachtig. Deze beauty is een echte eyecatcher. Perfect voor elke dag!

Stephanie - vriendin

Sisterhood

Ik wil mijn lieve vriendin Stephanie, ook bekend als Stephsa, eren! We zijn zo dichtbij in ons dagelijks leven en we reizen ook veel samen. We hebben vele onvergetelijke reizen en herinneringen gemaakt die ik voor altijd zal koesteren! Steph is ontzettend lief, zorgzaam en attent. Deze vrolijke en glanzende ring vertegenwoordigt echt onze vriendschap!

Kae's favorieten

Onze nieuwe herfst-wintercollectie is eindelijk gelanceerd! En wat zijn wij blij met deze nieuwe collectie. Wij zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Ondanks dat het erg moeilijk was om te kiezen, heb ik toch een selectie kunnen maken uit deze schoonheden.

A little pink won't harm anyone

Natuurlijk hou ik van beige, maar een beetje roze is altijd een goed idee. Daarom hebben wij al onze roze sieraden bij elkaar gezet. Je kunt de roze sieraden als statement maar ook heel subtiel dragen en je kunt ze eindeloos combineren met andere sieraden. Roze is de kleuraccent die je nodig hebt!

Hart collectie

Harten symboliseren liefde! Ik hou van liefde, en vooral van geven. Niets is leuker dan iemand verrassen met liefde. In de collectie vind je veel harten. Een sieraad is tijdloos en er is niets mooier dan een cadeau dat je van je geliefde hebt gekregen jarenlang bij je te dragen. Genieten!

Cadeaus onder de € 150,-

Cadeautjes krijgen vindt iedereen leuk, maar geven is nóg leuker! Iemand blij maken met een mooi cadeau is zo leuk. Voor je geliefde, vriendin, moeder, tante of oma. Een mooi cadeau is zoveel waard. Ga haar verrassen!

Esperia - VRIEND

Sisterhood

Esperia en ik zijn al meer dan 15 jaar vrienden. Het is een van die vriendschappen waarbij je elkaar niet elke dag ziet vanwege je drukke leven, maar je weet dat je er altijd voor elkaar zult zijn. Het is iets dat ik voor altijd zal koesteren! Esperia is heel zorgzaam, lief en super slim. Samen ontwierpen we een prachtige ring en bijpassende ketting als symbool van onze lange vriendschap🤍

24Kae X Free a Gril

Sinds een jaar ben ik trotse ambassadeur van Free a Girl. Ik wilde daarom graag een bijzondere ‘Free A Girl’ armband maken, waarvan de totale opbrengst naar dit mooie doel gaat.

Sisterhood

maak kennis met mijn Sisterhood